SUSHI Sell Off driver Crypto Market til Abyss: Bitcoin under $ 10K

Sushiswaps hovedudvikler solgte alle sine tokens, hvilket medførte et massivt fald i SUSHIs pris. I mellemtiden mistede hele markedet omkring 11 milliarder dollars i timer.

Tidligere lørdag solgte hovedudvikleren bag den populære Sushiswap-protokol alle sine tokens, hvilket medførte et massivt fald op på 50% i tokens pris.

Andetsteds føler hele kryptovalutamarkedet presset, da den samlede kapitalisering er faldet med mere end 11 mia. $ De sidste par timer.

Sushi Seloff starter med et markedskollaps

CryptoPotato rapporterede tidligere, at hovedudvikleren af ​​den populære Uniswap-gaffel, Sushiswap, byttede alle sine tokens til Bitcoin Code. I en handel på millioner, forklarede udvikleren, at han gjorde det for at fortsætte med at arbejde på protokollen og ikke bekymre sig om prisfastsættelse.

Naturligvis var samfundet mere eller mindre oprørt, især efter at udvikleren sammenlignede sig med Charlie Lee, Litecoins skaber, og hævdede, at han fortjente den ETH, han fik for sin SUSHI på grund af det arbejde, han gjorde på protokollen. Når alt kommer til alt, lagde han en uges arbejde i det.

Ikke desto mindre kostede SUSHI-tokens pris og tabte mere end 50% i øjeblikke efter swap, hvilket var noget forventet.

Bitcoin under $ 10.000 som ETH faldt til næsten $ 300

Hele markedsværdien af ​​kryptokurrency mistede omkring 11 mia. $ Alene i de sidste par timer.

Selvom Bitcoin faldt til omkring $ 9.825 på Binance, formåede det at komme sig, og det handler i øjeblikket på omkring $ 10.030 og markerer stejle 5% dekreter alene i de sidste 24 timer.

Ethereum er dog det store cap-altcoin, der blødte mest. Indtil videre er ETH faldet op med 15% for dagen, og det er efter at have genoprettet lidt fra dets undergang.

Faktisk faldt ETH til $ 308 på Binance. For bare et par dage siden testede den $ 500 og toppede på omkring $ 488 på verdens førende børs. Dette betyder, at ETH alene har mistet mere end 30% de sidste tre dage.