Rohkea selain antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa BCH: ta suoraan bitcoin.com-sivustolta

Brave-selaimen käyttäjät voivat nyt ostaa salauksen, kuten Bitcoin Cash, suoraan selaimestaan. Tämä tehtiin tunnetuksi lausunnossa, jonka julkaisi Bitcoin.comin perustaja Roger Ver, joka ilmoitti kumppanuudesta Twitter-kahvassaan .

Brave-selain on avoimen lähdekoodin verkkoselain, joka keskittyy auttamaan käyttäjiä pitämään tietonsa ja selaushistoriansa yksityisenä

Selainta kutsutaan yleisesti „tietosuojakeskeiseksi“, ja sillä on tällä hetkellä yli 5 miljoonaa aktiivista päivittäistä käyttäjää.

Selain lisäsi käyttöliittymäänsä Bitcoin.com-widgetin, jonka avulla miljoonat sen käyttäjät pääsisivät suoraan verkkosivustolle ja antaisivat heille mahdollisuuden myös ostaa suoraan salaustekniikkaa ilman tavanomaisia ​​hässäkkää, joka tulee keskimääräisen verkkoselaimen mukana.

Tämä uusi ominaisuus olisi käyttäjien käytettävissä useissa maissa. Käyttäjät kuten Iso-Britannia, Australia, Uusi-Seelanti, Kanada, Venäjä ja myös Euroopan unionin käyttäjät pääsevät helposti verkkosivulle.

Monet Bitcoin Cashin harrastajat ovat pitäneet tätä uutta kehitystä hyvin harkittuna ja historiallisena

Ilmoitus tuotti myös runsaasti positiivisia arvosteluja Reddit forum r / BTC: stä, ja monet foorumin käyttäjät uskoivat, että tämä uusi saavutettavuus auttaisi suuresti Bitcoin Cash- ja Brave-selainta.

Teknologiayritykset, kuten Brave-selain, joka ajaa salauksen hyväksymistä ja hyväksymistä
Teknologiayritykset, kuten Brave-selain, PayPal , Square ja monet muut, ovat alkaneet tuoda salausomaisuuden käyttöönoton ja hyväksymisen valtavirtaan.

PayPal ilmoitti äskettäin, että se antaisi käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia salaustapahtuman ominaisuuksista, kun he käyttävät maksuyhdyskäytäväjärjestelmäänsä. Ja tämä ominaisuus olisi heidän kansainvälisten käyttäjiensä käytettävissä vuoteen 2021 mennessä.

Square on toisaalta myös päättänyt säästää yhden prosentin kokonaisvarastaan ​​Bitcoinissa. Tämä johtui uskomuksesta, että BTC: tä voitaisiin käyttää arvon säilyttäjänä, eikä se ole altis devalvoitumiselle, jolle fiat-valuutat ovat avoimia.